Hääkuvaukset

Teen etupäässä dokumentaarisia hääkuvauksia. Kuvauksen hintaan kuuluu aina suunnittelupalaveri asiakkaan kanssa, missä käydään läpi hääpäivän aikataulut, kuvauspaikat, tyylit ja mahdolliset rekvisiitat yms, itse kuvaus sovitusti, web-galleria, minkä linkin voitte lähettää vieraillesi sekä yleensä muutaman printtikuvan pahvipohjukkeessa. Tämän lisäksi häiden jälkeen tarvittaessa pidetään palaveri, missä voidaan suunnitella kiitoskortti ja mahdolliset kuvatilaukset. Teen itse myös taulut ja kiitoskortit, jolloin pystyn suoraan muuttamaan esim. kuvien sävyjä vastaamaan toiveita.

Häävideot. Kuvaan myös häävideoita. Voit valita joko dokumentaarisen videon, jossa puheet ja tärkeimmät tapahtumat tallennetaan ja niistä koostetaan n. 1-1,5h mittainen kooste. Lisäksi/vaihtoehtoisesti on mahdollista valita teaser, jossa tärkeimmät hetket editoidaan tunnelmallisen musiikin kanssa häävideoksi. Kysy videoinnista lisää!

Häätarinat. 

Alla muutamista häistä koottuja gallerioita. Esimerkeissä on mukana gallerioita niin lyhyistä potrettikuvauksista kuin koko päivän dokumentaarisista kuvauksista.

Hannele ja Tuomas

Hannele ja Tuomas, koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus

Kirsi ja Juha

Kirsin ja Juhan dokumentaarinen hääkuvaus, syyskuu 2017, Turku.

Nella ja Patrik

Nella ja Patrikin häät Ulvilassa syyskuussa 2017

Jenni ja Jan-Erik

Jennin ja Jan-Erikin häitä juhlittiin Naantalissa heinäkuussa 2016